Publisert 01.04.2020

Det er 11 søkere, to kvinner og ni menn til stillingen som kommunedirektør.

Publisert 29.03.2020

Biblioteket er fortsatt stengt for våre brukere, men kommuneoverlege Per Ove Hagestuen sier ja til takeaway-bibliotek! 😀 Du kan bestille bøker til voksne og barn, vi gjør de klar og låner de ut, og du henter bøkene til avtalt tid utenfor biblioteket. Det er dessverre ikke mange dagene vi klarer å tilby dere denne ordningen, men gjør så godt vi kan med å hjelpe deg med lesestoff til påskeferien.

Publisert 27.03.2020

VI ØNSKER Å KNYTTE TIL OSS PERSONELL OG FRIVILLIGE SOM KAN BIDRA I EN EVT. KRISE.

Publisert 23.03.2020

Som følge av Koronasituasjonen må foreldremøtet med Stine Sofie Stiftelsen 14.april avlyses

Møtet blir satt opp igjen til høsten.

Publisert 20.03.2020

Linåkertunet og Ringebu Omsorgssenter takker for diverse matvarer vi fikk fra Spidsbergseter som de ikke hadde behov for. Dette skal våre beboere nyte godt av i disse corona tider:)

Publisert 20.03.2020

Kjære innbygger i Ringebu

Publisert 19.03.2020

På grunn av situasjonen med koronavirus er det besluttet at Eidsiva Bredbånd ikke gjennomfører oppsøkende salg.

Publisert 19.03.2020

Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor er et interkommunalt samarbeid med Ringebu og Sør-Fron kommuner som eiere.

Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor har ansvaret for kommunal forvaltning i forhold til skog- og jordbruk, miljø- og utmark i de to kommunene. Kontoret ligger på Hundorp, med Sør-Fron kommune som administrasjonskommune og arbeidsgiver.