Publisert 13.12.2018
Juleverksted

Mandag 10.desember hadde vi besøk av 6 klasse ved Ringebu Skole. Pepperkakebaking var et samarbeid mellom unge og eldre, en minnerik dag i førjulstiden.

Publisert 13.12.2018
Julebord

Torsdag 6. desember var det julebord på Linåkertunet. Magne og Bjørg underholdt på Plan 1 og Rallarane underholdt på Plan 2. En trivelig og minnerik kveld.

Publisert 12.12.2018

Faglagene i landbruket i Midt-Gudbrandsdal, landbrukskontoret i Nord-Fron, Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor og Fylkesmannen i Oppland har gått sammen om å lage et informasjonshefte. Det er ment som et lite oppslagsverk for unge og nye bønder Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu.

Publisert 07.12.2018
Julegran

Årets julegran ble tent i sansehagen ved Linåkertunet onsdag 5. desember. Fåvang Musikkforening spilte og det var servering av gløgg og pepperkaker.

Publisert 07.12.2018
Vannmåleravlesing

I desember vil det bli sendt ut sms til de som har vannmålere i kommunen, med beskjed om å lese av sin målerstand.

Publisert 04.12.2018
Lefse 1

Juleforberedelsene går som planlagt på Dagsenteret ved Linåkertunet Bo og Rehabilitering

Steking av lefse - Smultring 2 - Smultring 1 - Lefse 3 -
Lefse 2 - Lefse 1 -

Publisert 03.12.2018
Blomster

Fylkesmannen i Oppland inviterer til informasjonsmøte om gjennomført naturtypekartlegging langs Lågen sommeren 2018.  Møtet holdes på Innovasjonssenteret i Ringebu onsdag 5. desember 2018 kl 18:00 - kl 20:00.

Publisert 29.11.2018
Søsterklokkeportalen 1

Tre kunstnere har levert hvert sitt konkurranseutkast til et kunstverk ved Høgkleiva i Ringebu. Vinneren av konkurransen er Ånond Versto. Det er nå laget en utstilling i felleshallen på Innovasjonssenteret/Biblioteket.

Juryen for Ringebu har bestått av:
Britt Åse Høyesveen tok over etter Tina Lie da hun sluttet og Annbjørg Backer, Ringebu kommune
Per Gunnar Hagelien, Dale-Gudbrand Pilegrimssenter
Marit Brænd, Erlend Gjelsvik og Per Erik Fonkalsrud, Oppland fylkeskommune
Eivind Slettemeås, kunstnerisk konsulent

Publisert 29.11.2018
25-års markering

Tirsdag 27. november ble kantina i Ringebu rådhus pyntet til fest. Anledningen var den årlige hedringen av ansatte med 25 års tjenstetid i kommunen. Det var ni jubilanter som ble hedret i år. Sju jubilanter hadde anledning til å delta på markeringen. Alle fikk diplom, blomster og en gave fra kommunen. Overrekkelsen ble foretatt av ordfører Arne Fossmo og rådmann Per H. Lervåg.

De ni jubilantene var: Marit Sletten Berget, Olav Brandvol, Astrid Sissel Guttu, Venke Kvernes, Randi Blytt Kaurstad, Britt Olave Olstad, Emil Romsås.

Signe Ringlund og Nora Bjørnevaagen møtte ikke.