Publisert 03.02.2023

Alle søknader foregår elektronisk via «foresattportal» på Ringebu kommune sin hjemmeside.

Publisert 03.02.2023

Ringebu kommune ligger midt i Gudbrandsdalen, tett på Rondane Nasjonalpark, Kvitfjell alpinanlegg og lokale fjellområder. Vi er ca. 4400 innbyggere og har i tillegg over 5000 fritidseiendommer i kommunen. Dette medfører at vi tidvis er 20000 "innbyggere", noe som også bidrar til stor sysselsetting og aktivitet i kommunen. Kommunen har derfor også høyt trykk på antall plan-, bygge- og oppmålingssaker. Kommunehuset ligger sentralt til i Ringebu sentrum, tett på butikker og togstasjon.

Publisert 03.02.2023

Ringebu kommune ligger midt i Gudbrandsdalen, tett på Rondane Nasjonalpark, Kvitfjell alpinanlegg og lokale fjellområder. Vi er ca. 4400 innbyggere og har i tillegg over 5000 fritidseiendommer i kommunen. Dette medfører at vi tidvis er 20000 "innbyggere", noe som også bidrar til stor sysselsetting og aktivitet i kommunen. Kommunen har derfor også høyt trykk på antall plan-, bygge- og oppmålingssaker. Kommunehuset ligger sentralt til i Ringebu sentrum, tett på butikker og togstasjonen.

Publisert 03.02.2023

Vi gleder oss over å presentere et fullspekket Vinterfestprogram!

Over 30 arrangement som gjennomføres av lokale lag og foreninger og arrangører.

Her finnes spennende arrangement for både liten og stor.

I tillegg presenteres World Cup i Kvitfjell 1. - 5. mars.  QR kode for bestilling av gratis inngangsbillett til rennene 3.-5. mars

LAST NED PROGRAMMET FOR VINTERFESTEN OG WORLD CUP HER (PDF, 2 MB)

Publisert 03.02.2023

Vinterens snømengder gjør det utfordrende for enkelte av våre viltarter. Rådyret er eksempel på en viltart som er dårlig tilpasset mye snø, og som har behov for å spare energi for å holde seg i live gjennom vinteren.

Publisert 02.02.2023

Ringebu Levekårsutvalg legger høringsdokument for Temaplan for kulturminner 2018 -2030, revisjon og inkludering av Vålebro ut for offentlig ettersyn.
Høringsfrist 16. mars 2023

Publisert 01.02.2023

Nå er det like før påbygget i Ringebu barnehage står klart til å tas i bruk av store og små😊

Vi inviterer derfor til offisiell åpning og åpen dag fredag 24. februar kl. 16.00-17.00.