Publisert 07.12.2016

Det har nå kommet en ny type plastpose for matavfall fra husholdninger.

Plastposen kan kjøpes i dagligvarebutikker i midtdalen. En rull (50 stk.) koster kr. 25,-.

Publisert 05.12.2016

Koding, en time med programmering.

Publisert 01.12.2016
Illustrasjon: Internetterminal

Det er lyst ut en åpen anbudskonkurranse om rammeavtale for levering av lærebøker og andre læremidler til grunnskolene i Lillehammer, Gausdal, Øyer, Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron kommuner.

Publisert 29.11.2016

Utvalg for plan og teknisk har vedtatt å legge forslag til ny reguleringsplan for Gullhaugkamp i Fåvang østfjell ut til første gangs høring.

Publisert 29.11.2016

Kommunestyret vedtok 22.11.2016 endring av reguleringsplan for Gammelseteråsen 3.

Publisert 29.11.2016

Tirsdag den 22. november ble den årlige markeringen av ansatte med 25 års tjenestetid i Ringebu kommune avholdt i Rådhuset. Det var i år 8 jubilanter.

Publisert 28.11.2016

Fylkesmannen var i Ringebu på fredag, for å delta i befaring av alternativ trase for ny E6; ytre alternativ 1.1.

Publisert 24.11.2016

Hjemmetjenesten inviterte givere til lunsj og demonstrasjon av hjelpemidler som vi har fått i gave. Vi takker Ringebu Eldresenter Aktivitetslag, Brekkom Sanitetsforening, Myhrgrenda Sanitetsforening og Hans Søreng for pengestøtten til innkjøp av elektronisk urinavleser og mobil personløfter.

Publisert 22.11.2016

Entreprenør har nå trappet ned aktiviteten i Fåvang sentrum. Arbeidene tas opp igjen så snart som mulig til våren 2017, med en kontraktsfestet ferdigstillelse til 1. juni 2017.

Publisert 21.11.2016
ringebu_logo

Ringebu kommune fikk før helga den endelige bekreftelsen på at 10 enslige mindreårige flyktninger blir fordelt til Ringebu og bosatt i bofellesskapet i Hageskogen, slik det har vært forutsatt. De første 5 kommer i januar-februar og de 5 siste blir bosatt senere på vinteren. IMDI skriver til Ringebu kommune at det nå er betydelig færre enslige mindreårige flyktninger som skal bosettes, og at prosessen med å avgjøre fordeling har tatt tid.

For kommunens del er det greit at de første blir bosatt på nyåret. - Vi er nå i slutten av november, og å bemanne opp for bosetting i desember og jula ville vært svært krevende. I og med at kommunestyrets vedtak om bosetting av enslige mindreårige flyktninger blir realisert fullt ut, får det ingen negative budsjettmessige konsekvenser, og planleggingen kan sluttføres.