Publisert 29.11.2016

Kommunestyret vedtok 22.11.2016 endring av reguleringsplan for Gammelseteråsen 3.

Publisert 29.11.2016
IMG_2233.JPG

Tirsdag den 22. november ble den årlige markeringen av ansatte med 25 års tjenestetid i Ringebu kommune avholdt i Rådhuset. Det var i år 8 jubilanter.

Publisert 28.11.2016
Ny E6 arbeidsmøte nov 2016

Fylkesmannen var i Ringebu på fredag, for å delta i befaring av alternativ trase for ny E6; ytre alternativ 1.1.

Publisert 24.11.2016
IMG_2601[2].JPG

Hjemmetjenesten inviterte givere til lunsj og demonstrasjon av hjelpemidler som vi har fått i gave. Vi takker Ringebu Eldresenter Aktivitetslag, Brekkom Sanitetsforening, Myhrgrenda Sanitetsforening og Hans Søreng for pengestøtten til innkjøp av elektronisk urinavleser og mobil personløfter.

Publisert 22.11.2016
Gammel_RK_KLODE_farge-01 (2).jpg

Entreprenør har nå trappet ned aktiviteten i Fåvang sentrum. Arbeidene tas opp igjen så snart som mulig til våren 2017, med en kontraktsfestet ferdigstillelse til 1. juni 2017.

Publisert 21.11.2016
.

Ringebu kommune fikk før helga den endelige bekreftelsen på at 10 enslige mindreårige flyktninger blir fordelt til Ringebu og bosatt i bofellesskapet i Hageskogen, slik det har vært forutsatt. De første 5 kommer i januar-februar og de 5 siste blir bosatt senere på vinteren. IMDI skriver til Ringebu kommune at det nå er betydelig færre enslige mindreårige flyktninger som skal bosettes, og at prosessen med å avgjøre fordeling har tatt tid.

For kommunens del er det greit at de første blir bosatt på nyåret. - Vi er nå i slutten av november, og å bemanne opp for bosetting i desember og jula ville vært svært krevende. I og med at kommunestyrets vedtak om bosetting av enslige mindreårige flyktninger blir realisert fullt ut, får det ingen negative budsjettmessige konsekvenser, og planleggingen kan sluttføres.

Publisert 17.11.2016
Vinterfesten_LOGO liten.png

Vinterfesten 2017 starter med World cup i Kvitfjell 25. og 26.februar og varer i uke 9,10 og 11.  Vi inviterer lag og foreninger samt private til å fylle Vinterfesten med arrangement som fenger liten og stor.

Publisert 15.11.2016
hansballens_dag_2.JPG

Torsdag den 10. november arrangerte vi håndballens dag til stor glede for elever og ansatte ved RUS.

Publisert 15.11.2016
006.JPG

I anledning Nordisk bibliotekuke inviterer Ringebu folkebibliotek til bokprat og presentasjon av nyere nordisk litteratur torsdag 17.november kl.19.00. Sammen med biblioteksjefen på Nord-Fron bibliotek, Randi Nordlien Berg, har vi funnet fram en rekke litterære godbiter fra den nordiske bokhylle. I løpet av kvelden vil du stifte bekjentskap med elleville konger, søndagsbarnet Jalle, og en prestekone med enorm påvirkningskraft på menn... I tillegg blir det selvsagt kaffe og kaker, en uhøytidelig og spesiell quiz byr vi på også! Velkommen til en hyggelig stund på ditt lokale bibliotek!

Publisert 14.11.2016
Digital post

I likhet med mange andre offentlige virksomheter sender Ringebu kommune nå post til din digitale postkasse. Innbyggere som har opprettet digital postkasse vil motta posten i denne. De som ikke har opprettet digital postkasse vil motta posten via Altinn.